• MöbelMontering.se - Vi monterar era kontorsmöbler
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Paypal
Montering / Återvinning / Bärhjälp

FAq - Vanliga frågor

Vilket företag är det som äger och driver MöbelMontering.se?

MöbelMontering.se är en verksamhet inom AllForSale Sverige AB. Ett expansivt företag inom möbelbranschen som bland annat handlar med begagnade kontorsmöbler och designmöbler inom Sverige och hela Europa.

Vilken typ av uppdrag tar ni er an?

Vi monterar all beställd kontorsinredning och heminredning åt företag som är lösa föremål, ej i vägg eller tak. Det kan röra sig om 500 skrivbord eller ställbara sängar. Vi utmanar gärna oss själva! Notera att om det är lite utrymme vid en montering så kan vi komma behöva frakta bort ev. skrivbord eller liknande för montering. 

Privatperson eller företag?

I dagsläget jobbar vi endast mot företag inom Stockholm som behöver våra tjänster.

Vi är tillverkare eller återförsäljare av möbler och behöver hjälp med montering?

Givetvis tar vi hand om inbärning och montering av möbler som ni har sålt till er kund. Vi kan även ta oss an att demontera kundens befintliga möbler för att sedan montera hens nya möbler. På så sätt kan ni enkelt erbjuda en helhetstjänst där kunden inte behöver göra något, vi tar hand om allt!

Tar ni även hand om skräp och emballage?

Självklart plockar vi med oss skärp och emballage efter att vi monterat en produkt. Vi har även med oss dammsugare och städprodukter för att få bort exempelvis spånn från golvet efter att vi monterat.

Tar ni även med er våra gamla möbler?

Vi vill vara och är en del av ett, i vår mening, naturligt kretslopp där vi demonterar och tar hand om bortforslingen av era befintliga möbler. En del möbler skänker vi vill organisationer, föreningar eller nystartade företag där de väldigt ofta är guld värda. Andra möbler demonteras till "molekyler", miljösorteras och återvinns sedan. Vi anpassar alltid vår bil efter varje uppdrag för att maximera ytan.

Vad ingår i priset?

När du bokar montering av exempelvis 10st höj- & sänkbara skrivbord så ingår det givetvis montering av detta men i priset så ingår det inte omflytt av möbler för att få plats med nya, upphängning av kablar, montering av kabeluppsamlare och dylikt. Detta är för att vi ska kunna hålla ett så lågt pris som möjligt när det gäller själva möbelmonteringen av just din bokade vara.

Vi har möbler som måste flyttas om och bäras ned i källaren innan montering kan ske?

Önskas omflytt av möbler och annat runt omkring själva montering så tar vi oss givetvis även an uppdrag per timme. Våra timpriser börjar på 399:- ex. moms per timme och per person som utför uppdrag. Första samt sista timmen är 599:- ex. moms per man. Exempel på ett uppdrag som är offererat 5 timmar: 

Första timmen (Starttid per dag) = 599:- ex. moms per man
Andra till fjärde timmen = 399:- ex. moms per man & per timme
Sista timmen/sluttid per dag (Ex. körning till återvinningsstation) = 599:- ex. moms per man

Minsta timdebitering är 3 timmar!

Kostnad för bil, tullavgift, parkeringsavgift eller milersättning tillkommer inte!

Har du fått ett annat pris från en annan möbelmontör? 

Kontakta oss här så kan vi eventuellt matcha det priset!

Bokning & betalning

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 18% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning med eller utan kännedomskopia sker och uppdraget sker endast till företagets adress eller annan enligt överenskommelse. Vid val av faktura per post som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 50 kr inkl moms (Per post måste meddelas då vi normalt använder oss av E-faktura)