FAQ - Vanliga frågor

Vilket företag är det som äger och driver MöbelMontering.se?

 

MöbelMontering.se är en verksamhet inom AllForSale Sverige AB. Ett expansivt företag inom möbelbranschen som bland annat handlar med begagnade kontorsmöbler och designmöbler inom Sverige och hela Europa. Mer information hittar du på AllForSale.se & Interior.se

 

 

Vilken typ av uppdrag tar ni er an?

 

Vi monterar all beställd kontorsinredning och heminredning åt företag och privatpersoner som är lösa föremål, ej i vägg eller tak. Det kan röra sig om 500 skrivbord eller ställbara sängar. Vi utmanar gärna oss själva!

 

 

Privatperson eller företag?

 

Vi jobbar med både företag och privatpersoner även om vi främst jobbar mot företag inom Stockhom som behöver våra tjänster.

 

 

Vi är tillverkare eller återförsäljare av möbler och behöver hjälp med montering?

 

Givetvis tar vi hand om inbärning och montering av möbler som ni har sålt till er kund. Vi kan även ta oss an att demontera kundens befintliga möbler för att sedan montera hens nya möbler. På så sätt kan ni enkelt erbjuda en helhetstjänst där kunden inte behöver göra något, vi tar hand om allt!

 

 

Tar ni även hand om skräp och emballage?

 

Självklart plockar vi med oss skärp och emballage efter att vi monterat en produkt. Vi har även med oss dammsugare och städprodukter för att få bort exempelvis spånn från golvet efter att vi monterat.

 

 

Tar ni även med er våra gamla möbler?

 

Vi vill vara och är en del av ett, i vår mening, naturligt kretslopp där vi demonterar och tar hand om bortforslingen av era befintliga möbler. En del möbler skänker vi vill organisationer, föreningar eller nystartade företag där de väldigt ofta är guld värda. Andra möbler demonteras i "molekyler", miljösorteras och återvinns sedan. Vi anpassar alltid vår bil efter varje uppdrag för att maximera ytan.

 

 

Hur mycket kostar det?

Våra priser börjar på 350:-/timme ex. moms per man per påbörjad timme. Vi har alltid möjlighet att antingen jobba per timme eller så kan vi även göra ett paketpris där allt ingår. Detta beror på vilken typ av uppdrag det är, deadline, hur miljön runtom är och andra faktorer som kan påverka hur mycket ett uppdrag kostar. Vi kommer gärna på besök vid större projekt för att ge er ett så korrekt pris som möjligt!

 

Bokning & betalning

Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 18% + gällande referensränta. Sedvanlig kreditprövning med eller utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till företagets adress. Vid val av faktura per post som betalningsmedel tillkommer en extra avgift om 49 kr inkl moms.

AllForSale Sverige AB

Org. nr: 559048-9018

Sandkilsvägen 1

184 42, Åkersberga

Momsreg: SE559048901801

Möbelmontering.se i Stockholm monterar nya och begagnade möbler åt företag och privatpersoner inom Stockholm. Vi tar hand om montering av möbler så du slipper montera möbler. Möbelmontering.se tar hand om demontering, bortforsling, inbärning och montering av de nya möblerna.

T: 073 940 99 55

M: hello@mobelmontering.se

 

AllForSale Sverige AB Copyright @ All Rights Reserved